Yuki's Blogg

7. september

Nå, men så blev det da endelig fredag, og Yuki hér havde glædet sig hele dagen til at se “Vild med Dans” på tosseren om aftenen.
Det ligger nemlig sådan, at det er ret trendy for os seje københavnersild at danse. Vi har en lille cool trup, som plejer at mødes søndag formiddag ovre på Kastellet til lidt funky dog dance. Drengene er helt pjattede med det! Men da jeg jo er blevet sendt i eksil, kniber det lidt med at holde danseriet ved lige. Og den dér hylende flok af trækæsler, som jeg er så uheldig at dele matrikelnummer med, fatter intet omkring skønhed og yndefulde bevægelser.
Heldet var tilsyneladende alligevel med mig denne mørke fredag aften, da mine tobenede foderrobotter havde plantet sig i sofaen og var gået i “stand by” mode. Tosseren kørte heldigvis på den rette kanal, og jeg kunne i ro og mag nyde dette pragtfulde program. Men efterhånden som programmet skred frem, kom der desværre langsomt liv i robotterne. De begyndte nu at leve med i programmet og komme med dumme bemærkninger. 
Det blev helt galt da min personlige favorit Joakim Boldsen kom på skærmen. Sikke en holdning og sikke lækre bevægelser den dreng har. Ham ville jeg meget gerne ha’ som partner i en dog-dancing turnering!!! WoW! Desværre havde robotterne ikke lige sans for hans kvaliteter, og hans performance blev mødt med hånlige kommentarer!!! - Oh Gud og
dem skal jeg trækkes med fredag efter fredag de næste mange uger!!
Og jeg skal nok slet ikk' gøre mig nogle forhåbninger om, at de to-benede kunne finde på at tage mig med til dog-dance - men tanken om at skulle i ringen med ham den store, virker nu også en smule skræmmende - såeh pyt med det!!! 
Næeh, når jeg kommer til Island, SÅ skal der danses!!! Har hørt at ALLE deroppe dog-dancer - det bliver bare for VILDT!!!

Her får I lige et eksempel på en Funky venstre chassé!

- bemærk min haleføring......


1. September

I'm back! Can You hear  me?

For jer, der ikke kender mig, vil jeg kort præsenterer mig selv. Jeg hedder Yuki og er en 3 årig tæve af racen korthåret collie - i huskykredse bedre kendt som polarcollien - måske den eneste i hele landet. Hvis jeg var en bil, ja, hvilken ville jeg så helst være? Blev en gang sammenlignet med en Maserati. Hmm... ja, hvorfor ikke. Lækker på den elegante og sofistikerede måde uden at overdrive - altså selvom overdrivelse måske nok fremmer forståelsen.

Hvad laver jeg så her igen igen? Joh..., venter!  Min mor drager til Island - landet med lækre islandske hanhunde; rigtige hyrdehunde naturligvis - UDEN MIG! Er i stedet kommet på "feriekoloni" i Ulvedalen. Om der ikk' er hanhunde her? Masser!! Just not my type!

Ankom i lørdags og blev allerede søndag morgen - klokken lort naturligvis - slæbt med i skoven for at overvære, at 14 hylende og savlende huskier blev spændt for en vogn, som de så ellers knoklede derudaf med blot for at komme hjem igen med et saligt smil om læberne, der kunne minde om lykke: Jeg forstår det ikke. Fik da både kødben og guffer uden at ha' knoklet rundt i skoven. Ja, hvem er egentligt klogest her. Jeg spørg' bare!

Det kan godt være, at min netopkobling ikke altid virker optimalt, men jeg kan da regne den ud - he he!

Bortset fra de dér huskyting, så er her såmænd meget fedt. Maden er fin fin, men her er nu alligevel en kende landligt. Vilde dyr er her skam også. Lige overfor Ulvedalen render der nogle gigantiske skabninger rundt på nogle enormt lange ben. Hunde er det tydeligvis ikke, så jeg har valgt at lade som om, de ikke eksisterer. Det virker tilsyneladende, da de er holdt op med at løbe efter mig.

Hvad skal ventetiden her på bøh-landet så bruges til? Dase, dase og dase!!! Og så en gang imellem - mest for at undgå liggesår - slå vejen forbi tastaturet for lige at opdatere bloggen.

 

 

 

Kennel Ulvedalen

v/ Susan Hansen og Bo Petersen, Fælledvej 4, 4281 Gørlev

+45 59 50 20 54
SH