Snowtrail's Sandra

Ulvedalen Sidste nyt Hundene Fotoalbum Sporten Artikler Links
 

Snowtrails Sandra

Snowtrails Sandra, 18.9.87-9.5.00, tæve, 54 cm, 18-19 kg, sort-grå-hvid, brune øjne, HD A2, testet fri for øjensygdomme.
Opdrætter: Ingvar de Forest, Sverige
Ejer: Gabrielle Stockmann

Far: Igloo Pak's Shagtolik Igloo Pak's Tigger Arctic Trail's Pirate
Arctic Trail's Holly
Igloo Pak's Midget Igloo Pak's Wing-A
Koonah's Spice
Mor: Snowtrails Tussie Zero's Dargo USACH Kaylee's Calamity of Snowmass
Zero's Wisp
Alaskan's Mona of Anadyr Alaskan's Nicolai of Anadyr II
Alaskan's Molinka of Anadyr

Styrke: Super slædehund og den perfekte avlstæve! Sandra havde alt; speed, udholdenhed, gejst, perfekt bygget og så kombineret med det bedste temperament, man overhovedet kan forestille sig. Top slædehund!

Svaghed: Små hunde, klatre over hegn

Kommentar af Gabrielle Stokmann kennel Jarvik:

Jeg købte Snowtrails Sandra i 1992 af Ingvar de Forest, da han var stoppet med at køre hunde. Sandra havde gået point på hans åbenklassespand og Ingvar havde brugt hende i avl én gang med Snowtrails Frosty (se Wayne).

Sandra er superhunden blandt alle mine hunde. Nu er hun jo gået på pension, men hun er den mest udholdende slædehund, jeg har haft - kun ligestillet af datteren Jarvik's Czardas. Sandra satte altid et højt tempo i lead, og på sne var hun uovertruffen professionel og kvaliteter bedre end alle mine andre hunde. For mig har næsten været den perfekte slædehund, idet hun var godt bygget, havde gode poter, god pels, perfekt bid og øjne som en ørn. Sandra var temposætteren i lead, men ikke den hårdtarbejdende slædehund. Hvis hun skal kritiseres for noget, er det, at hun godt kunne li' at gå efter små hunde på sporet (hvilket hun vist har arvet fra faren Shagtolik).

Vi var nødt til at aflive Sandra pga. mælkeknuder (ondartede tumorer), der dannede et helt panser på maven og gav hende smerter tilsidst. Men hun nåede da at blive næsten 13 år, og havde et godt liv. Hun vil altid stå for mig som stjernen blandt mine slædehunde!

 

 

Kennel Ulvedalen

v/ Susan Hansen og Bo Petersen, Fælledvej 4, 4281 Gørlev

+45 59 50 20 54
SH