Kennel Ulvedalen

Ulvedalen Sidste nyt Hundene Fotoalbum Sporten Artikler Links

Kennel Ulvedalen er registreret som kennel for racen siberian husky under Dansk Kennel Klub d. 1. juni 2003 ved Susan Hansen og Bo Petersen.

 

Medlemsorganisationer:

DKK - Dansk Kennel Klub

SPHK - Svenska Polarhundklubben

 

Kennelen, der er beliggende i Ulstrup ved Gørlev og få km fra Tissø, ligger i et naturskønt område ud til åbne marker og god afstand til nærmeste nabo - 200-300 meter.

 

Kennelen huser 17 siberian huskyfra alderen 1. -13 år fordelt på både tæver og hanner samt en schæfertæve på 3 år!

Hundene går sammen i hundegårde på flokke fra 2-4 hunde i hver gård, der er mellem 15 og 25 kvadratmeter med bund af fliser. Alle hunde har adgang til eget hundehus, der fores med halm og/eller spåner.

 

Hundene bliver dagligt luftet i playgrounden, hvor alle hundene trives, leger og går sammen som én flok. Flokken er ordnet efter helt samme system som i en ulveflok, hvor alle har deres plads i systemet - og der er ikke nogen plads, der er dårligere end nogen anden - hundene har blot forskellige arbejdsopgaver at udføre.

 

Der bliver gjort rent 2 gange dagligt i både hundegårde og have, hvor der både bliver spulet og fjernet efterladenskaber.

 

Hundene bliver luftet 2 gang om dagen, og vi tilbringer 3-4 timer hver dag sammen med hundene. Herudover kommer hundene på skift ind i huset om aftenen til os.

Alle hunde kommer med til træning og kører træningsture tilpasset deres alder og fysik.

 

Hundene bliver fodret med et danskproduceret foder fra HIKE. Herudover får hundene et supplement af kød/fisk samt kødben.

Hundene får det foder, der passer til deres fysiske aktivitet, og bliver igennem sommeren fodret med et mindre energiholdigt foder - også fra HIKE.

Hvalpe bliver foderet på hvalpefoder fra HIKE.

 

Når træningssæsonen er stoppet, bliver hundene aktiveret på anden vis ved cykel- og eller gåture, ekskursioner til skov og strand og kommer med os rundt i det omfang, at vejret tillader det - er det for varmt vælger vi hellere at lade hundene blive hjemme i kølige og skyggefulde hundegårde.

 

I vores arbejde med hundene anvender vi positiv forstærkning og arbejder på hundenes præmisser. 

 

Kennel Ulvedalen er ikke en kommerciel kennel og planlægger og producerer kun hvalpe i det omfang, at vi selv skal have nye hunde i flokken.

 

Du er meget velkommen til at ringe og få en aftale for et besøg og en hundesnak.

Kontakt os på telefon: +45 27 20 20 54

Susan (f. 07.08-63) arbejder på KTC - Skolen på Herredsåsen - i Kalundborg i fagene dansk og Design og konstruktion.

Susan er uddannet håndarbejdslærer samt faglærer i biologi.

- og har taget DKKs Opdrætteruddannelse - og skal i gang med en træneruddannelse i Sverige med udgangspunkt i klikkertræning!

Udover at træne og deltage i konkurrencer med hundene, dyrker Susan løb på motionsplan. Der løbes 2-4 gange om ugen og distancerne er på 10-15 km. Deltager i motionsløb: Alt for Damernes Kvindeløb, DHL-stafetten, Eremitageløbet.

Bo (f. 05.07-61) arbejder som indkøbs- og miljøansvarlig for firmaet "IF"-forsikring".  Herudover arbejder Bo freelance som layouter bl.a. på "Tidsskrift for Socialpædagogik".

Bo er uddannet miljøbiolog med en bachelor-grad fra RUC.

Bo er handyman på kennelen og sørger for at vogne og andet udstyr er i orden.

Bo, der har en fortid som cykelrytter, har genoptaget sporten og cykeltræner 3-4 gange om ugeni det naturskønne område ved Tissø.

-  kører primært med de store spand og er ofte den, der er musher ved gæstekørsler.

Se vores løbsresultater >>> Her

 

Kennel Ulvedalen

v/ Susan Hansen og Bo Petersen, Fælledvej 4, 4281 Gørlev

+45 27 20 20 54
SH